Drukwerk

Wij willen hoogwaardig drukwerk betaalbaar houden. En doen dat inmiddels al meer dan 25 jaar. Wij investeren voortdurend in apparatuur én opleidingen om de perfecte balans tussen kwaliteit en kwantiteit te handhaven. Wij drukken niet alleen zwart/wit – ook daarin zijn we zeer flexibel… – maar ook fullcolor, zowel offset als digitaal. Zelfs voor allerlei nabewerkingen als snijden, vouwen, nummeren, rillen, perforeren en boren draaien wij onze hand niet om. Wij maken werk van uw druk.

Zowel druk als digitaal
Grote en kleine oplagen worden door ons met zorg geproduceerd. Afhankelijk van uw wensen bieden we diverse mogelijkheden voor de verwerking van uw drukwerk.

Grote oplagen worden snel en vakkundig gedrukt op één van onze offsetpersen. Wij garanderen een levertijd binnen 10 werkdagen nadat u uw order heeft geplaatst. Wanneer u uw drukwerk sneller nodig heeft, zijn in overleg spoedleveringen uiteraard mogelijk. Voor superspoedopdrachten hebben wij de beschikking over een geavanceerde digitale kleurenpers, waarop wij het meeste drukwerk binnen twee dagen in orde kunnen maken.

Vanzelfsprekend zorgen we bij al uw drukwerk voor een professionele afwerking. Uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden vindt u in onze prijslijsten ‘drukwerk’ en ‘printen en kopiëren’. Op aanvraag sturen wij u deze folders per ommegaande toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *